Проверка на статус
0

Тапет за фон - беж

Тапет за фон - беж

Кат. № 9109-36

Материал:     Винил на флис основа

Размер:        0,53х10,05m

Площ:            5,32m2

Напасване:   не

Структура на тъкан.
Плътен , релефен, влагоустойчив тапет,  подходящ , както само за интериорни акценти, така, и за цели стени и помещения. С успех скрива всички неравности, напуквания и др. дребни дефекти по стената.

Производител: A.S.Creation- Made in Germany

В НАЛИЧНОСТ
Цена с ДДС: 12.90 лв.

Артикулът е добавен в количката

Желаете ли да разгледате още стоки или искате да завършите поръчката?Внимание! Възможно е Вашия телефон , таблет, лаптоп или друг екран да не дават точните цветови нюанси. За по- добро възприятие на продукта го разгледайте с няколко електронни носителя.
Тапетите са с фабрична опаковка -фолио, термоформировано, с етикети на производител, с инструкции относно начина на залепване, най -често показани с графики, за по -лесно възприемане. Внимание! на етикетите са марките от всички сертификати за продукта, тук ще намерите и още много друга полезна информация за производителя, относно поддържането и т.н. При изпращане на повече от един брой тапети, от един модел, Евродекор Бургас ООД се задължава да изпраща бройки, само от една и съща партида /производствена серия/, като по този начин гарантира да няма разнотония и др. последици от смесването на партидните номера.


Инструкции за лепене на фототапета


0889565038


Чрез използването на този сайт, вие приемате “Политиката за поверителност