0
 • Разнообразен асортимент
 • Качествени тапети
 • Реални наличности
 • Опростен процес по онлайн поръчки
 • Доставка само за 1 ден
 • 17+ години опит
 • Отговорност и коректност
 • Физически магазини - закупуване на място
 • Професионални консултации

Декоративно плътно фото перде Космос

Декоративно плътно фото перде Космос

Кат. № 280-040
Произход:DIMEX, Чехия
Каталог:Фототекстил
Ширина:2.80 cm
Дължина:2.45 cm
Площ:6.86 m2
Части:2
Материал:100% Полиестер 230g/m2
Повърхност:гладка, плътна
Влагоустойчивост:
» Други продукти с това изображение
Пердето е ушито с плисираща лента и е с комплект плъзгачи.
В НАЛИЧНОСТ
153.80 лв. / брой

Калкулатор за стойност на доставка
Информация

Стоката е добавена в количката.
Ще разгледате ли други стоки или желаете да завършите поръчката?


Очарователно висококачествено Фото Перде DIMEX, с прецизна резолюция, яснота и интензивност на цветовете. Текстилен продукт, изработен от 100% PES полиестер, притежава около 2-3 % еластичност. Лицевата част е фина структура, върху която е отпечатано изображение със сублимационен печат. Фото пердето е лесно за поддръжка и почистване. Пере се на 40 градуса по Целзий. Цветовете са трайни, водоустойчиви, устойчиви на UV лъчение, екологични и безвредни за ползване. Продукта е трудно възпламеним, класифициран с клас В1.

 

Всеки продукт е подгънат с висококачествен подгъв и етикетиран, в самостоятелна опаковка. Готовите пердета се продават като цялостен продукт, който можете веднага да закачите на прозореца. Пердето е ушито с плисираща лента /перделък/ и окомплектовано с плъзгачи. Веднага можете да го окачите и да му се радвате!
 

 

Декоративните Фото пердета за прозорци са сред домашните аксесоари за разнообразяване и уют. За модерните домакинства или стилни апартаменти те са елегантен и оригинален аксесоар.


Характеристики на декоративните пердета:

 • Материал: 100% полиестер - изкуствено влакно
 • Качество на материала: 230 g / m 2
 • Размери: ширина 280 см х дължина 245 см
 • Повърхност: твърда със структурирана повърхност
 • Висококачествен сублимиран директен печат
 • Пердетата са  завършен продукт с плисираща лента и плъзгачи.

Повече информация за декоративните пердета

Фото пердетата на марката Dimex се произвеждат по метода на висококачествен сублимационен печат, който гарантира дълготрайна устойчивост на цветовете и лесна поддръжка. Богатият избор от дизайни може да се комбинира с други продукти на марката Dimex- фототапети, тишлайфери и самозалепващи фототапети за врати.

 

Уважаеми Потребители, поради спецификата на стоката, която предлагаме , молим Ви, да се запознаете със следната информация:

Как се доставят поръчаните фототапети?

ПРОДАВАЧЪТ
проверява преди изпращане всеки фототапет за фабрични дефекти и пълна окомплектовка. При това ПРОДАВАЧЪТ извършва целия процес при контролирани условия и от обучени служители на Евродекор Бургас ООД.
Контролираните условия са: специално работно място, достатъчно като площ, чисто от прах и твърди частици, с температура и влажност в нормата за съхранение на продукти от хартия, видеозаснемане, квалифициран труд.
При най-малки констатирани дефекти фототапета не се изпраща. Фототапетите се състоят от големи листи, навити по специален начин на руло, с равни подравнени краища, така, че да не се наранят по време на съхранение и транспорт. Фототапетите се доставят във фабричните им опаковки - картонени тубуси, плътно обвити в прозрачно фолио.Фабричната опаковката е запечатана с бандерол, съдържащи печат на Евродекор Бургас ООД, там където би могла да се отвори, като така се гарантира целостта и изрядния търговски вид на продукта. Фабричната опаковка съдържа етикет отразяващ съдържанието, размера, сертификата, производител и т.н. В тубуса се намира и лепилото (когато е включено в офертата). Фототапетите са фини продукти. Излагането им в среда различна от тази на фабричната опаковка (не се има предвид непосредственото изваждане за подготовка за лепене на тапетите) или оставянето им продължително време в среда, която създава предпоставки за замърсяване с прах или по-тежки замърсители, в неподходяща позиция или излагането им на влага, трайно намаляват както качеството на стоката, така и естетическото възприятие за нея.

ПРОДАВАЧЪТ гарантира, че не изпраща връщана, разопакована стока от друг потребител. Такива продукти се преоценят и се продават само във физическите магазини на фирмата.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да поиска от куриера Преглед на доставката. ПРОДАВАЧЪТ разрешава да се прегледа фототапета, така, както се купува фототапет във физически магазини.

При прегледа фабричната опаковка не се нарушава!

Как се доставят поръчаните тапети? - Тапети са със фабрично запечатани опаковки - термоформировано фолио, ведно с прилежащите им етикети от производителя, указания за употреба и поддръжка, сертификати за продукта и други прилежащи документи. Фабричната опаковка не трябва да се отстранява без причина, за да осигури предпазване на продукта от влага, замърсявания, наранявания на краищата и повърхността на тапета.През фабричната опаковка може да се прецени дали продукта съответства на договореното. При изпращане на повече от един брой тапети, от един модел, “Евродекор Бургас” ООД се задължава да изпраща бройки, само от една и съща партида /производствена серия/, като по този начин гарантира всички артикули да се възприемат по един и същи начин от потребителя и липсата на други ефекти от разликите в цветния тон на продуктите, както и другите последици от смесването на партидните номера. Доставката им се извършва в картонени здрави опаковки, гарантиращи съхраняването им по пътя до доставката.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да поиска от куриера Преглед на доставката. ПРОДАВАЧЪТ разрешава да се прегледат тапетите. При прегледа фабричната опаковка не се нарушава!

Как се доставят лепила? ПРОДАВАЧЪТ изпраща лепила , като допълнително се опакова в стреч фолио, с цел да се запази съдържанието от проникване на влага и други замърсители. Внимание! Лепилата в картонени опаковки трябва да се съхраняват в контролирана за влага среда, за да не влошат качествата си.

0889565038Чрез използването на този сайт, вие приемате “Политиката за поверителност