0

Лепила и инструменти

Bartoline Лепило за тапети на флис основа

Кат. № 1000-80

Разтваряне: Лепилото се разтваря в 7л студена вода.Постепенно изсипете лепилото във водата. Бъркайте енергично около 30-60 секунди.След 3мин. разбъркайте отново интензивно. Лепилото е готово за употреба , когато сместа е хомогенна и няма бучки .
Разходна норма: Една кутия от 200гр е достатъчна за залепването на около 40кв.м. тапет. В тази разходна норма не се включва разхода за грундиране и варира в зависимост от попиващите свойства на стената и дебелината на тапета.
Внимание: Не лепилото определя технологията и начина на лепене, а тапета! Флис лепенето /сух тапет на намазана стена / може да се прилага само за  тапети на флис основа. Хартиени тапети не трябва да се лепят по този начин!

Произход: Англия
 

В НАЛИЧНОСТ
Цена с ДДС: 7.90 лв.
ПОРЪЧВАТЕ ДНЕС - ПОЛУЧАВАТЕ УТРЕ!

Артикулът е добавен в количката

Желаете ли да разгледате още стоки или искате да завършите поръчката?Подготовка на повърхността: Повърхността трябва да бъде гладка, чиста, суха и попиваща. Участъци, където е възможна появата на плесен, трябва да се обработят предварително с подходящ препарат. Грундирайте силно абсорбиращи повърхности и ги оставете да изсъхнат преди залепване на тапетите. Грунда за силно попиващи стени е в съотношение 2ч. лепило+1ч. вода. За слабо попиващи: 1ч.лепило+1ч. вода.
Залепване на тапетите: Следвайте инструкциите на производителя на тапетите.Нанесете лепилото директно на стената и положете сух, вече разкроения тапет. Ако попадне лепило върху лицето на тапета , отстранете с влажна гъба или кърпа.


Инструкции за лепене на фототапета


0889565038


Чрез използването на този сайт, вие приемате “Политиката за поверителност