0

Тапети Цветя

Флис тапет Бананови листа

Кат. № ТР473407

Тапет Винил на флис основа
Размер на ролката 0,53 х 10,05м

Тапета притежава супер илюзия за триизмерност, а всъщност релефа е много слаб.
Плътен, релефен, влагоустойчив тапет , подходящ , както само за интериорни акценти , така , и за цели стени и помещения.
С успех скрива всички неравности , напуквания и др. дребни дефекти по стената.


ПРОДУКТЪТ Е В НАЛИЧНОСТ
Цена с ДДС: 40.90 лв.
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Артикулът е добавен в количката

Желаете ли да разгледате още стоки или искате да завършите поръчката?


  • CE
  • FSC-MIX

Внимание!  Възможно е Вашия телефон , таблет, лаптоп или друг екран да не дават точните цветови нюанси. За по- добро възприятие на продукта го разгледайте с няколко електронни носителя.
Тапетите са с фабрична опаковка -фолио, термоформировано, с етикети на производител, с инструкции относно начина на залепване, най -често показани с графики, за по -лесно възприемане. Внимание! на етикетите са марките от всички сертификати за продукта, тук ще намерите и още много друга полезна информация за производителя, относно поддържането и т.н. При изпращане на повече от един брой тапети, от един модел, Евродекор Бургас ООД се задължава да изпраща бройки, само от една и съща партида /производствена серия/, като по този начин гарантира да няма разнотония и др. последици от смесването на партидните номера.


Инструкции за лепене на фототапета


тапет, стенна облицовка, стени, къща, вила, стая, спалня, детска, зала, фоайе, хотел, рецепция, заведение, салон, студио, интериор, дизайн, акцент, декорация, мода за стени, цветя, тапети цветя

0889565038

Чрез използването на този сайт, вие приемате “Политиката за поверителност