0
 • Разнообразен асортимент
 • Качествени тапети
 • Реални наличности
 • Опростен процес по онлайн поръчки
 • Доставка само за 1 ден
 • 20 годишен опит
 • Отговорност и коректност
 • Физически магазини - закупуване на място
 • Професионални консултации

Самозалепващ ламиниран фототапет за хладилник или врата Графити

Самозалепващ ламиниран фототапет за хладилник или врата Графити

Кат. № 65-180-015
Произход:DIMEX, Чехия
Каталог:Самозалепващи фототапети и стикери
Ширина:65 cm
Височина:180 cm
Части:1
Материал:Ламинирано фолио 170 µ
Повърхност:гладка, полуматова
Влагоустойчивост:
Лепене:Самозалепване » Инструкция за залепване
» Други продукти с това изображение
В НАЛИЧНОСТ
58.90 лв. / брой

Калкулатор за стойност на доставка
Информация

Стоката е добавена в количката.
Ще разгледате ли други стоки или желаете да завършите поръчката?


Самозалепващият ламиниран фототапет от Dimex-self-adhesive film, ще преобрази Вашия хладилник или врата. Приложението му е лесно и винаги дава отличен, дълготраен резултат.

Самозалепващия фототапет е отпечатан с UV печатна машина. Гърбът му е покрит със сиво трайно самозалепващо лепило. Продукта не прозира и може да се използва на цветни и тъмни повърхности.

Ламинираните фолиа сигуряват продължителна употреба на закрито.Поставят се само върху гладки, твърди повърхности на закрито, които не са абсорбиращи/непопиващи/, почистени от прах и мазнини .

Ламинирането е специално положен горен слой на фолиото, лесен за подържане- измива се с миещи препарати и прави продукта силно износоустойчив.

Продуктите на Dimex-self-adhesive film впечатляват с високото си качество и силна износоустойчивост. Фолиата за хладилници и врати са популярни и имат безспорни качества.

ПРЕДИМСТВА НА САМОЗАЛЕПВАЩИТЕ СЕ ЛАМИНИРАНИ ФОЛИА :

 •   Висококачествен и издръжлив материал с цифров UV печат
 •   Дългосроченно използване:
 •   Ламинирания слой осигурява защита срещу замърсявания и повреда, устойчивост на вода и пара
 •   Водоустойчив, почиства се с вода и перилни препарати- лесно се отстранява мазнината
 •   Гладка и полу-матова повърхност
 •   Лесна обработка и залепване върху гладки основи
 •   Богат избор на модерни дизайни

ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРОИЗВОДСТВОТО

Цифровият печат и ултра-втвърдяващите мастила осигуряват сияещи цветове и точност на изображението . Благодарение на тази модерна технология за печат, сега има почти неограничени възможности за отпечатване. Всеки фототапет е с най-високо качество и е персонализиран така, че да пасва на вашия хладилник или врата.

В производството Dimex-self-adhesive film използват само материали, които са международно признати като екологични.

Чувствайте се комфортно у дома и оставете жилището да отговори на вашите нужди. Сега от вас зависи да създадете уникални мотиви.


 

Уважаеми Потребители, поради спецификата на стоката, която предлагаме , молим Ви, да се запознаете със следната информация:

Как се доставят поръчаните фототапети?

ПРОДАВАЧЪТ
проверява преди изпращане всеки фототапет за фабрични дефекти и пълна окомплектовка. При това ПРОДАВАЧЪТ извършва целия процес при контролирани условия и от обучени служители на Евродекор Бургас ООД.
Контролираните условия са: специално работно място, достатъчно като площ, чисто от прах и твърди частици, с температура и влажност в нормата за съхранение на продукти от хартия, видеозаснемане, квалифициран труд.
При най-малки констатирани дефекти фототапета не се изпраща. Фототапетите се състоят от големи листи, навити по специален начин на руло, с равни подравнени краища, така, че да не се наранят по време на съхранение и транспорт. Фототапетите се доставят във фабричните им опаковки - картонени тубуси, плътно обвити в прозрачно фолио.Фабричната опаковката е запечатана с бандерол, съдържащи печат на Евродекор Бургас ООД, там където би могла да се отвори, като така се гарантира целостта и изрядния търговски вид на продукта. Фабричната опаковка съдържа етикет отразяващ съдържанието, размера, сертификата, производител и т.н. В тубуса се намира и лепилото (когато е включено в офертата). Фототапетите са фини продукти. Излагането им в среда различна от тази на фабричната опаковка (не се има предвид непосредственото изваждане за подготовка за лепене на тапетите) или оставянето им продължително време в среда, която създава предпоставки за замърсяване с прах или по-тежки замърсители, в неподходяща позиция или излагането им на влага, трайно намаляват както качеството на стоката, така и естетическото възприятие за нея.

ПРОДАВАЧЪТ гарантира, че не изпраща връщана, разопакована стока от друг потребител. Такива продукти се преоценят и се продават само във физическите магазини на фирмата.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да поиска от куриера Преглед на доставката. ПРОДАВАЧЪТ разрешава да се прегледа фототапета, така, както се купува фототапет във физически магазини.

При прегледа фабричната опаковка не се нарушава!

Как се доставят поръчаните тапети? - Тапети са със фабрично запечатани опаковки - термоформировано фолио, ведно с прилежащите им етикети от производителя, указания за употреба и поддръжка, сертификати за продукта и други прилежащи документи. Фабричната опаковка не трябва да се отстранява без причина, за да осигури предпазване на продукта от влага, замърсявания, наранявания на краищата и повърхността на тапета.През фабричната опаковка може да се прецени дали продукта съответства на договореното. При изпращане на повече от един брой тапети, от един модел, “Евродекор Бургас” ООД се задължава да изпраща бройки, само от една и съща партида /производствена серия/, като по този начин гарантира всички артикули да се възприемат по един и същи начин от потребителя и липсата на други ефекти от разликите в цветния тон на продуктите, както и другите последици от смесването на партидните номера. Доставката им се извършва в картонени здрави опаковки, гарантиращи съхраняването им по пътя до доставката.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да поиска от куриера Преглед на доставката. ПРОДАВАЧЪТ разрешава да се прегледат тапетите. При прегледа фабричната опаковка не се нарушава!

Как се доставят лепила? ПРОДАВАЧЪТ изпраща лепила , като допълнително се опакова в стреч фолио, с цел да се запази съдържанието от проникване на влага и други замърсители. Внимание! Лепилата в картонени опаковки трябва да се съхраняват в контролирана за влага среда, за да не влошат качествата си.

0889565038Чрез използването на този сайт, вие приемате “Политиката за поверителност